Временно класиране след кръг 4
1.Boris Mihov235
2.Душко Обрадовић210
3.Nemanja Majski181


Новини

На 4-ти януари започва III кръг на конкурсa по програмиране CodeIT

София, 03.01.2019
snimka

От 4-ти януари до 25-ти януари 2019г. ще се проведе трети онлайн кръг (Маратон) на международния конкурс по програмиране CodeIT(www.codeit.bg).

 

Патрон на кръга е ректорът на Технически университет София проф. дтн инж. Георги Михов. „Изключително щастливи сме от предоставения шанс да подкрепим млади, амбициозни и инициативни хора да бъдат креативни, да постигат по-високи цели и никога да не спират да учат!“, каза проф. Михов в обръщението си към участниците в CodeIT. Партньор на конкурса е ASBIS - водещ дистрибутор в бизнеса с информационни технологии. ASBIS ще осигурят вълнуващи награди за първенците в онлайн кръговете на състезанието. Всички участници с ненулев резултат получават тениска с пирата приключенец, който е талисман на тазгодишното издание на конкурса. Подаръците достигат до участниците със съдействието на куриерска фирма Rapido.

 

Новини, класиране и актуална информация за CodeIT могат да се следят на сайта на конкурса (www.codeit.bg), както и във Facebook групата CODEIT.BG (https://goo.gl/GVrULo)

 

 

 

За повече информация:

Мусала Софт

Връзки с обществеността

Тел. +359 (2) 969 5821; +359 (887) 377 007

pr@musala.com

up_guy
Партньори