Новини

Технически университет награди победителите от IV кръг на CodeIT

София, 11.03.2013
snimka

Ивайло Странджев, трето място в задочния кръг и доц. д-р Даниела Гоцева, зам.-декан на Факултет „Компютърни системи и управление”, Технически университет – София

На 11 март доц. д-р Даниела Гоцева, зам.-декан на Факултет „Компютърни системи и управление”, Технически университет – София, връчи грамоти на тримата участници, показали най-добри резултати в конкурса по програмиране CodeIT. Победител в задочния кръг "Спринт" е Александър Георгиев от София, по-известен като espr1t, второто място е за Енчо Мишинев, осмокласник в Математическа гимназия "Атанас Радев" гр. Ямбол и една от младите олимпийски надежди на България, а трети се класира Ивайло Странджев, един от претендентите за участие в големия финал тази година.


"Университетът ни се променя много и с гордост заявявам, че посоката винаги е насочена към инициативи, програми и обучения, които добавят стойност към образователния процес на студентите. С Мусала Софт, които организират конкурса по програмиране повече от 12 години, имаме дългосрочна продуктивна съвместна дейност. Общ успех е, че успяваме да възпитаваме креативност, находчивост в светогледа на студентите, вяра в собствените им сили и възможност за качествено образование и професионална реализация в България." – сподели по време на награждаването доц. Гоцева.


Участниците получиха грамоти и награди, осигурени от организаторите на конкурса – Мусала Софт и от партньора – Технически университет - София.

up_guy
Партньори
http://www.math.bas.bg/
http://www.afbulgaria.org
http://www.fmi.uni-sofia.bg/
http://melon.bg/
http://www.microsoft.com/bg/bg/
http://www.tu-sofia.bg/index.html
http://www.bait.bg/
http://www.elsys-bg.org/
http://npmg.org/
http://www.basscom.org/
http://fmi-plovdiv.org/
http://www.evrika.org/