Новини

CodeIT Final 2016 наближава! Организаторите от Мусала Софт, спонсори и партньори ви очакват

София, 27.05.2016
snimka

Всички спонсори на финалния кръг на CodeIT

27.05.2016, София. Седмица до големия финал. Много приятели и партньори подкрепят състезателите в конкурса по програмиране CodeIT на Мусала Софт и тази година. Домакин на финалния присъствен кръг на 3 юни 2016 е Interpred - WTC Sofia, а награждаването ще се проведе в офис пространството на Innovation Starter, което се намира в Sofia Tech Park.

 

Награди ще има за всеки, благодарение на страхотните спонсори и партньори тази година. АСБИС - дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България, предоставя награди от Prestigio и Razer, а erp.bg ще се включат с атрактивна награда за един от финалистите. Дългогодишните ни приятели от Американска фондация за България осигуряват парични награди за трима финалисти. Сиела, Фрекълз, Майкрософт, Ubisoft ще раздадат за всеки по нещо  - практично, интересно и полезно. БАИТ – по традиция ще се погрижи с подарък от няколко технологични джаджи, а Joy Optics - с ваучери за услуга във веригата магазини на оптиката в цялата страна. Изненада ще има от ATG, вносителите на раници, куфари и др. с марките Самсонайт, High Sierra и American Tourister  за България.

 

Изключителна изненада за момчетата на финала, за Васил Билецкий и за ТОП 5 Junior състезатели са подготвили от www.vsichkistai.bg и Offline escape rooms - https://offline.bg/bg/.

up_guy
Партньори
http://www.afbulgaria.org
http://www.fmi.uni-sofia.bg/
http://www.basscom.org/
http://www.tu-sofia.bg/index.html
http://www.microsoft.com/bg/bg/
www.bait.bg