-1
Final ranking after the last round
1 Encho Mishinev : 100
2 Pascal Pons : 85
3 Тодор Бончев : 70
See the whole ranking


News

Остават два дни до началото на втори кръг (Спринт) от Международния конкурс по програмиране CodeIT

София, 12.12.2018
snimka

 Остават два дни до втори кръг на Сезон 2018/2019 на Международния конкурс по програмиране CodeIT (www.codeit.bg ). Спринтът ще се проведе онлайн, на 15 декември (събота), от 16:00 до 20:00. Кръгът ще предизвика участниците с няколко „бързи“ задачи. Условието е да се достигне до точен резултат за всяка една от тях. 

 

Втори кръг наCodeIT ще се проведе под патронажа на доц. Д-р Първан Първанов, Декан на Факултет по Математика и информатика при Софийски университет „Св. Климент Охридски“, и проф. дфн. Анастас Герджиков, Ректор на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.

 

Победителят от първи кръг, Андон Тодоровот Благоевград – ученик от 9ти клас,  получи COUGAR VANTAR Scissor Gaming клавиатура, любезно предоставена от партньорите на състезанието - ASBIS. Те ще се погрижат за още много вълнуващи награди за първенците в следващите онлайн кръгове на състезанието. Всички състезатели с ненулев резултат в кръга получават и тениска с талисмана на тазгодишното издание – авантюристичния пират. Подаръците достигат до участниците благодарение на партньорите на състезанието –Rapido. Също така искаме да поздравим Иво Карагьозов за блестящото му представяне!

 

Актуална информация за класирането на участниците и новини за състезанието можете да откриете на сайтана CodeIT www.codeit.bg и във Facebook групата на конкурса  https://goo.gl/GVrULo.

 

CodeIT (http://codeit.bg/) се провежда за 19-та поредна година и е сред най-старите състезания по програмиране в света и най-елитният частен конкурс по информатика у нас. Тази година той отново се провежда под патронажа на Президента на Република България. CodeIT e част от политиката за корпоративна социална отговорност на компанията и стратегията за насърчаване на всички с интереси в областта на алгоритмите, програмирането и информационните технологии. Мусала Софт вярва, че качественото и ефективно обучение и създаването на възможности за изява на талантите в тази област насърчават техния стремеж за развитие и допринасят съществено за по-доброто бъдеще на софтуерната индустрия.

 

 

За повече информация:

Мусала Софт

Връзки с обществеността

Тел. +359 (2) 969 5821; +359 (894) 744 722

nina.zapryanova@musala.com

pr@musala.com

up_guy
Partners
http://www.math.bas.bg/
http://www.afbulgaria.org
http://www.fmi.uni-sofia.bg/
http://www.tu-sofia.bg/index.html
http://www.basscom.org/
http://www.gaminggear.bg/
http://www.microsoft.com/bg/bg/
http://www.bait.bg/