-1
Крайно класиране след последния кръг
1 Encho Mishinev : 100
2 Pascal Pons : 85
3 Тодор Бончев : 70
Виж пълно класиране


Новини

Екипът на CodeIT 2020/2021

София, 10.12.2020
snimka

Представяме ви екипа, отговорен за организацията на 21-ви сезон на Международния конкурс по програмиране CODEIT.BG на Мусала Софт.

Андон Тодоров е в 11 клас в Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски“. Рок фен и барабанист, той е в челните класации на национални и международни състезания по информатика. Андон e носител на сребърен медал от IOI 2020 и с отличие от престижната наградата „Джон Атанасов“ 2020 на Президента на Република България.

Ангел Георгиев е Ръководител Технически Обучения в Мусала Софт, учител по информатика и съосновател на Знам.бе. Неговата мисия е да направи образованието по-интересно и развитието на таланти - фокусирано и забавно.

Добрин Башев е в 12 клас в Природо-математическата гимназия „Акад. Иван Гюзелев“ в Габрово. Той обича да се отправя на приключения в Стара планина и се радва на вълшебния свят на Хари Потър. Едно от най-големите му постижения е сребърният медал в eJOI 2017, а освен решаването на алгоритмични задачи, той се интересува и от тяхното създаване.

up_guy
Партньори
http://www.math.bas.bg/
http://www.afbulgaria.org
http://www.fmi.uni-sofia.bg/
http://www.tu-sofia.bg/index.html
http://www.basscom.org/
http://www.gaminggear.bg/
http://www.microsoft.com/bg/bg/
http://www.bait.bg/