-1
Крайно класиране след последния кръг
1 Encho Mishinev : 100
2 Pascal Pons : 85
3 Тодор Бончев : 70
Виж пълно класиране

Награди

Дванадесетте финалисти в CodeIT ще се срещнат с doudouille (Паскал Понс) - мениджър на Инженерната програма в Criteo, Париж, която е една от най-успешните Френски и Европейски компании.

Предимно се занимава с R&D проекти, за да може да подобри техния engine за предикции и препоръки, който се използва от тяхната персонализирана рекламна технология. Той обича конкурсите по програмиране, защото за него това е забавен начин да продължава да пише код, докато той никога не е написал нито един ред код в професионалния си живот.
От създаването на Topcoder Marathon track той се е класирал за 5 от общо 8 финала и си е запазил място в топ 10 ранглиста. Той предпочита дългите състезания, но неговите три прекрасни деца не му оставят много време, което да прекарва в маратони. Това го кара да се замисля всяка година дали това е последният му TCO.

Алгоритмичните и оптимизационните задачи винаги са били моята страст и ще се радвам да споделя полезни съвети и трикове с финалистите. Нямам търпение да се запозная с всички вас и да се забавляваме в София.


doudouille (Паскал Понс)

Наградата за победителя във финалния, присъствен кръг, е приключение по избор и „по мярка”.

Победителят сам ще реши дали иска да полети с делтапланер, да кара сърф или да реализира друга своя авантюристична мечта.

Всички състезатели, дали ненулев резултат в някой от кръговете, получават тениска на CodeIT. :-)

Партньори
http://www.math.bas.bg/
http://www.afbulgaria.org
http://www.fmi.uni-sofia.bg/
http://www.tu-sofia.bg/index.html
http://www.basscom.org/
http://www.gaminggear.bg/
http://www.microsoft.com/bg/bg/
http://www.bait.bg/