final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

Класиране и награди в III кръг на CodeIT

София, 27.01.2023
snimka

Завърши трети кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIТ. Участниците разполагаха с няколко седмици, за да решат предизвикателството, отправено им от организаторите от Мусала Софт. Кръгът беше и най-оспорваният до момента - едва няколко стотни делят първенците при младежите.
 
Първите трима в общото класиране са:
1. Енчо Мишинев, Ямбол     
2. Емил Инджев, Русе     
3. Душко Обрадовић, Сомбор


В младежкото класиране първенците са:
1. Иво Иванов, Шумен
2. Велико Галович, Сомбор,
3. Симона Христова, Шумен

Всички състезатели с ненулев резултат получават тениска с новата визия за сезона. А наградите от жребия след трети кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват при: Иво Иванов, Шумен – клавиатура за компютър; Иван Илиев, София – мишка за компютър; Александър Георгиев, Варна - суитшърт CodeIT. Партньори на конкурса са и B2B Media, DevStyleR и “Аз мога - тук и сега”.

Патрони на кръга са проф. дмн Петър Бойваленков, Директор на Институт по математика и информатика, Българска академия на науките, Веселина Карапеева, Директор на ОМГ "Академик Кирил Попов", гр. Пловдив и доц. д-р инж. Стела Стефанова, Директор на Технологично училище "Електронни системи" към ТУ – София.

 
Класирането за всички кръгове, новини и всякаква актуална информация за състезанието, могат да се следят на сайта и във Facebook/ CodeIT.BG .

up_guy
Партньори