final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

Класиране, награди и първите финалисти след изминалия V-ти кръг

София, 13.05.2022
snimka

Известно е класирането и наградените след V-ти кръг на международния конкурс по програмиране CodeIТ, организиран от Мусала Софт, както и имената на първите четирима участници на финала. V-ти кръг e предпоследен и решаващ за състезателите, а предстоящият VI-ти кръг (СПРИНТ) на 21-ви май ще определи останалите участници на големия финал през юни.

В основното класиране на V-ти кръг ТОП 3 са:

1. Антон Анастасов – Хасково, България
2. Душко Обрадович – Сомбор, Сърбия
3. Неманя Майски – Сомбор, Сърбия

Гордеем се с Нермин Идириз, състезателка от Школа по информатика "A&Б" - Шумен, която е първото момиче в историята на конкурса, завоювало първо място в кръг.

ТОП 3 на V-ти кръг, класиране младежи:

1. Нермин Идириз – Шумен, България
2. Лука Терзин – Сомбор, Сърбия
3. Борко Райковаца – Сомбор, Сърбия

Първите четирима участници, които достигат до финала, са: Емил Инджев – Русе, Душко Обрадович – Сомбор, Антон Анастасов – Хасково, Неманя Майски – Сомбор. Това са състезателите с най-много точки от кръговете МАРАТОН през сезона.

Наградите от жребия след V-ти кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват при: Песут Милош, Сърбия – клавиатура за компютър; Алекса Цветкович, Сомбор – мишка за компютър; Лазар Костич, Сомбор - суитшърт CodeIT. Наградите ще пристигнат благодарение на партньорите ни от куриерска фирма Speedy. Всички състезатели с ненулев резултат - очаквайте своята тениска.

V-ти кръг се проведе под патронажа на партньорите на конкурса от град Бургас: Соня Димова, директор на ППМГ "Акад. Никола Обрешков"; Димитрина Тодорова, директор на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации; проф. д-р Сотир Сотиров, зам.-ректор по международно сътрудничество и СДК в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

Класирането за всички кръгове, новини и всякаква актуална информация за състезанието, могат да се следят на сайта www.codeit.bg и във Facebook/ CodeIT.BG - https://goo.gl/GVrULo.

up_guy
Партньори
https://www.uni-ruse.bg/
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://tu-sofia.bg/
https://www.aubg.edu/