final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

Приключи първи кръг на CodeIT

София, 21.11.2022
snimka

Приключи първи кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIТ на Мусала Софт. И тази година състезанието се радва на висок интерес от младежи от различни националности. Първият кръг беше от типа маратон и в него участниците имаха няколко седмици, в които да отговорят на предизвикателствата на състезанието. Ето и класирането след края му:

Първите трима в общото класиране са:

1. Емил Инджев - Русе, България

2. Антон Анастасов - Хасково, България

3. Душко Обрадович- Сомбор, Сърбия

Силно присъствие заявиха участници от Школа “А&Б” Шумен, които са първенци в младежкото класиране


Младежко класиране:

1. Серкан Рашид - Шумен, България

2. Симона Христова - Шумен, България

3. Иво Иванов - Шумен, България


Наградите от жребия след I кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват при: Мартин Недев, Хасково – клавиатура за компютър; Весела Николова, Шумен – мишка за компютър; Владимир Караилиев, Хасково - суитшърт CodeIT. Всички състезатели с ненулев резултат получават тениска с новата визия за сезона.
Тази година конкурса посреща и своите нови партньори в лицето на B2B Media, DevStyleR и “Аз мога тук и сега”.


I кръг се проведе под патронажа на партньорите на конкурса: проф. дфн Анастас Герджиков, Ректор на СУ „Св. Климент Охридски“; доц. Първан Първанов, Декан на Факултета по математика и информатика, СУ „Св. Климент Охридски“ и д-р Антоан Тонев, директор на СМГ  „Паисий Хилендарски“. Почетен председател на журито беше Красимир Манев, първи президент на Европейската младежка олимпиада по информатика (eJOI).

Класирането за всички кръгове, новини и всякаква актуална информация за състезанието, могат да се следят на сайта и във Facebook/ CodeIT.BG.

up_guy
Партньори
https://www.uni-ruse.bg/
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://tu-sofia.bg/
https://www.aubg.edu/