final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Добре дошли в CodeIT!

CodeIT е един от първите частни конкурси по състезателно програмиране в света, като 2019/2020 ще бъде юбилеен 20-ти сезон. Създаден през 2000 г. като национално състезание, днес CodeIT събира стотици участници от България и света. 6 онлайн кръга, 12 финалисти, много партньори, един грандиозен финал и един вдъхновяващ ИТ гуру всяка година. Успех на всички състезатели в основната и junior писта :) Очакваме ви!Правила и класирания »

CodeIT е най-елитният частен национален конкурс по информатика в България. Състезанието протича ежегодно в 6 задочни и финален присъствен кръг в партньорство с компании, неправителствени организации, ИТ Асоциации и водещите образователни институции в България. До големия финал достигат 12-те най-добри състезатели през сезона, а финалният кръг и награждаването на участниците в конкурса се провежда под патронажа на Президента на Република България. Почетен председател на журито в конкурса е Красимир Манев, Президент на "Международната Олимпиада по Информатика" /IOI/ и прeдседател на инициативния комитет на Първата европейска младежка олимпиада по информатика, България 2017.

  • Маратон: Кръговете тип 'Маратон' са по-дълги от 'Спринт' кръговете и задачата в тях обикновено е по-трудна, изисква повече време, не винаги има оптимално решение, но за сметка на това състезателите имат много повече време, за да работят по своето решение.
  • Спринт: Кръговете тип 'Спринт' са кратки (3-5 часа) и съдържат няколко състезателни задачи с оптимално решение от алгоритмичен характер.

Новини »

snimka

20 години конкурс по програмиране CodeIT

София, 15.06.2020


Множество състезатели и партньори събра юбилейната церемония по обявяване на победителите от 20-тото юбилейно издание на международния конкурс...

snimka

Специална награда от CodeIT заминава за Белгия

София, 13.02.2020


Една от специалните награди за участниците в третия кръг на юбилейния 20-и сезон на надпреварата по програмиране CodeIT ще замине за...

snimka

Третият маратон рунд за сезон 9 започва скоро!

София, 17.01.2020


Третият кръг на международния конкурс по програмиране CodeIT ще...

snimka

Петима българи в Топ 10 след първия кръг на CodeIT

София, 18.11.2019


Петима български представители намериха място в Топ 10 след приключването на първия кръг...

snimka

Стартира юбилейният 20-ти сезон на CodeIT

София, 18.10.2019


На 19.10.2019 г. (събота), в 09:00 часа, стартира първи кръг на...Награди


Дванадесетте финалисти в CodeIT ще се срещнат с Юхао Ду – златен медалист от IOI през 2015 г. Прочетете повече...

Всички участници в CodeIT с ненулев резултат получават тениска с визията на конкурса. Трима от състезателите във всеки кръг, изтеглени чрез жребий на случаен принцип, ще печелят суитшърт или награда от Asbis – официален вносител на Prestigio и Cougar Gaming.

Календар на кръговете
Следвайте CodeIT в Google Calendar
Партньори
https://www.uni-ruse.bg/
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://tu-sofia.bg/
https://www.aubg.edu/