final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

Екипът на CodeIT 2021/2022

София, 15.07.2022
snimka

Измина отново един вълнуващ сезон на CodeIT, който ни научи на много нови неща. За всички тези емоции, организация и преживявания дължим дълбоки благодарности на екипа, който превърна всичко това в реалност. За 22-годишната история на конкурса над 40 състезатели и олимпийци по информатика на България са част от CSLAB - Computer Science Lab екипа в Мусала Софт. Това е направлението, което отговаря за изготвяне на задачите в конкурса и провеждането на всички кръгове през сезона.

За подготовката на задачите за първите три рунда благодарим на Атанас Димитров и Деян Хаджи-Манич, ученици в СМГ и в Математическата гимназия във Варна. За задачите за останалите рундове и организацията на финала сме дълбоко благодарни на Борис Михов (СМГ), Даниел Койнов (ППМГ, Шумен) и Александър Гатев (СМГ). Благодарим и на Стефан Желязков, който ръководи техническия екип и се погрижи за плавното протичане на състезанието.

Провеждането на турнира, връзката с патрони и спонсори и цялостната организация на финалната церемония са дело на Йоана Иванова и Стефка Огнянова. Благодарим на Иван Пейков и ART екипа му, които ежегодно се грижат за изготвянето на нова визия за сезона и съпътстващи рекламни материали, както и за фото и видео отразяване на емоциите от финала.

За техническото обезпечаване на финала благодарим на нашите ИТ специалисти от отдел „Технически ресурси“ - Георги Янков и Димитър Янков.

Благодарни сме и на нашия CodeIT гуру, Христо Венев, който се включи във финала, заемайки първо място в неформалното класиране, а след състезанието ни представи презентация, от която научихме много интересни неща за структури от данни, оптимизирани за работа с твърди дискови устройства.

Благодарим и на всички колеги и екипи, които подпомогнаха нашата дейност в различни етапи на турнира. Индивидуалната помощ на всеки замесен беше от огромно значение за успеха на състезанието през този сезон.

А с вас, състезателите, ще се радвaме да се срещнем отново в CodeIT през сезон 2022-2023, където ще ви очакват нови предизвикателства! До скоро!

up_guy
Партньори
https://www.uni-ruse.bg/
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://tu-sofia.bg/
https://www.aubg.edu/