final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

Стартира 23-ти сезон на CodeIT

София, 18.10.2022
snimka

На 22.10.2022 г. (тази събота) стартира 23-ти сезон на международния конкурс по програмиране на Мусала Софт – CodeIT (https://codeit.bg/bul). Състезанието се провежда под патронажа на Президента на Република България Румен Радев и събира на едно място ИТ таланти от цял свят.

Първият кръг на CodeIT е от типа Маратон и ще продължи три седмици – стартира тази събота на  22.10.2022 г. от 10:00ч. и ще приключи 13.11.2022г. в 20:00ч. Патрони на кръга са проф. дфн Анастас Герджиков, Ректор на СУ „Св. Климент Охридски“; доц. Първан Първанов, Декан на Факултета по математика и информатика, СУ „Св. Климент Охридски“ и д-р Антоан Тонев, директор на СМГ  „Паисий Хилендарски“. Почетен председател на журито е Красимир Манев, първи президент на Европейската младежка олимпиада по информатика (eJOI).

Тениски с новия CodeIT космически състезател очакват всички участници с ненулев резултат.  Допълнителни награди на жребиен принцип ще получават трима участници във всеки от 6-те кръга  - CodeIT 2022/2023 суитшърт, награди от спонсорите #CougarGaming и #Prestigiobg.

Мусала Софт пожелава успех и постоянство на всички участници в новото издание на конкурса CodeIT. Новини и актуална информация за състезанието можете да получавате и на сайта на конкурса www.codeit.bg и във Facebook групата на CodeIT.

up_guy
Партньори
https://www.uni-ruse.bg/
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://tu-sofia.bg/
https://www.aubg.edu/