final
Final ranking after the last round
1. 100
2. 85
3. 70
See the whole ranking


News

Състезатели от Шумен, Хасково и Варна в ТОП 3 в I-ви кръг на CodeIT, сезон 2020/2021

София, 11.11.2020
snimka

Приключи първи кръг от сезон 2020/2021 на Международния конкурс по програмиране CodeIТ, организиран от Мусала Софт.

 

Кръгът е от типа „МАРАТОН“ и се проведе под патронажа на Професор Анастас Герджиков, Ректор на Софийски университет „Св.Клиемнт Охридски“, доц. Първан Първанов, Декан на Факултет по математика и информатика на СУ и Антоан Тонев, Директор на СМГ „Паисий Хилендарски“.

 

Първо място в генералното класиране зае възпитаникът на ПМГ „Атанас Радев“ – Шумен, сребърен медалист от Romanian Masters in Informatics за 2020г. и International Autumn Tournament in Informatics - IATI 2020. На второ място в генералното класиране се нареди Антон Атанасов от Хасково, а на трето е Александър Губицаот Сомбор, Сърбия. В класирането за младежи, за първото място се пребори Веселин Маркович от Варна, а второто място зае Даниел Койнов от Шумен.

 

Всички таланти в състезателното програмиране с ненулев резултат ще получат тениска с визия на сезона. Специалните награди на първи кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват при: Борис Дачев – клавиатура за компютър, Даниел Койнов – мишка за компютър, Вердан Бажич суитшърт CodeIT. Наградите ще пристигнат бързо и сигурно до притежателите си благодарение на партньорите ни от куриерска фирма Speedy.

up_guy
Partners
https://www.uni-ruse.bg/
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://tu-sofia.bg/
https://www.aubg.edu/