Временно класиране след кръг 6
1.Boris Mihov335
2.Душко Обрадовић295
3.Христо Христов201


Новини

Грейдърът на CodeIT е обновен

София, 26.04.2024
snimka

Екипът на CodeIT е щастлив да съобщи, че от този сезон състезанието разполага с подобрен и обновен грейдър. Това е програмата, която оценява решенията на участниците спрямо тестовете, и оформя техния резултат.

Новият грейдър вече се представи успешно в първите пет кръга на сезон 2023/2024. Сред неговите предимства сериозно се отличават две големи постижения. За първи път грейдърът изпълнява оценяването на всяко решение в изолация чрез употребата на Docker контейнери. Това е много важно подобрение от гледна точка на сигурност, защото гарантира стабилността на цялата платформа на CodeIT. Другият важен аспект е внедряването на паралелизъм при оценяването на решенията, което многократно повишава производителността. За сравнение – първи кръг на този сезон беше оценен за 1.5 часа от новия грейдър, докато същата работа беше извършена със стария грейдър за 7 часа.

Добавихме и други подобрения по системата, които ще спомогнат за подобряването и развитието на грейдъра в бъдеще. По този начин състезанието ще разшири хоризонтите си до повече участници, а това е и една от целите на CodeIT.

На всички участници в турнира желаем успех и се надяваме да усещате положително ефекта на новите подобрения.

Ако имате идеи, забележки или други впечатления, можете да ги споделите с нас на info@codeit.bg

Екипът на CodeIT

up_guy
Партньори