Временно класиране след кръг 5
1.Душко Обрадовић295
2.Boris Mihov235
3.Filip Repman193


Новини

Musala Soft обяви темите и водещия лектор на предстоящата през октомври конференция за технологии, иновации и меки умения MUFFIN Conference 2017

София, 03.10.2017
snimka

Мусала Софт обяви програмата и водещия лектор на предстоящата през октомври конференция за технологии, иновации и меки умения MUFFIN 2017. Събитието ще се проведе на 14 октомври 2017 г. (събота) в Университета по архитектура, строителство и геодезия (бул. „Христо Смирненски“ 1, 1164 София).

 

MUFFIN Conference е ежегодна конференция, организирана от софтуерната компания Мусала Софт. Събитието събира стотици софтуерни инженери, ИТ специалисти и някои от най-добрите лектори в сферата на технологичните иновации, тенденции, процеси и меки умения.

 

Гост лекторът, който ще открие MUFFIN 2017, е Норберт Кауенховен, член на екипа за дигитализация на глобалната търговия на IBM и ръководител решения на IBM EU в областта на митниците, имиграцията и управлението на граници. Тема на презентацията му ще бъде blockchain и най-новото в дигитализацията на глобалната търговия.

 

Акцент в програмата на MUFFIN Conference 2017 ще бъде Connected World. Лектори ще са някои от най-добрите експерти на Мусала Софт в областта на Front-End Development, Quality Assurance, DevOps, Business Analysis и Soft Skills. Включени са и дискусионни панели по темите Cloud Integration, Microservices, Quality Assurance и други. Детайлна програма на събитието, както и информация за всички теми и лектори на MUFFIN Conference 2017 са публикувани на: https://muffin.musala.com/events. MUFFIN Conference e с напълно безплатен достъп след предварителна online регистрация на сайта.

 

Новини за конференцията и видео анонси на предстоящите лекции можете да следите във Facebook страницата на конференцията: Facebook/Muffin Conference.  

 

Потвърдени партньори на конференцията тази година до момента са: Pernod Ricard, 3bourbons, Столично, BMW, Жанет45, AMG Publishing, Вериги оптични магазини Grand Optics, Joy Optics и ZEISS Experience Center, PARACHUTE-ka, RAM Bikes, Skyvision, Real life, Karilax massages, Olives City Hotel, Musala Food Company и Burgers on the road . Гостите на конференцията могат да очакват приятна атмосфера и атрактивни награди и изненади, осигурени от партньорите на събитието. 

 

 

MUFFIN Conference се провежда за първи път през 2012 г. като вътрешна технологична конференция на Мусала Софт, в рамките на която експерти от компанията споделят опита си от работата с различни технологии върху разнообразни проекти. От 2014 г. насам, MUFFIN Conference е отворена за външни посетители и събира над 3000 гости и над 130 лектори. Днес, MUFFIN Conference вече е отвъд пределите на България и така експертното ни знание и ентусиазъм се разпространяват и в съседни държави – Македония и Сърбия. MUFFIN Conference Skopje предстои на 28 октомври: https://goo.gl/R1L3JQ  

up_guy
Партньори