Новини

Остават два дни до началото на втори кръг (Спринт) от Международния конкурс по програмиране CodeIT

София, 12.12.2018
snimka

 Остават два дни до втори кръг на Сезон 2018/2019 на Международния конкурс по програмиране CodeIT (www.codeit.bg ). Спринтът ще се проведе онлайн, на 15 декември (събота), от 16:00 до 20:00. Кръгът ще предизвика участниците с няколко „бързи“ задачи. Условието е да се достигне до точен резултат за всяка една от тях. 

 

Втори кръг наCodeIT ще се проведе под патронажа на доц. Д-р Първан Първанов, Декан на Факултет по Математика и информатика при Софийски университет „Св. Климент Охридски“, и проф. дфн. Анастас Герджиков, Ректор на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.

 

Победителят от първи кръг, Андон Тодоровот Благоевград – ученик от 9ти клас,  получи COUGAR VANTAR Scissor Gaming клавиатура, любезно предоставена от партньорите на състезанието - ASBIS. Те ще се погрижат за още много вълнуващи награди за първенците в следващите онлайн кръгове на състезанието. Всички състезатели с ненулев резултат в кръга получават и тениска с талисмана на тазгодишното издание – авантюристичния пират. Подаръците достигат до участниците благодарение на партньорите на състезанието –Rapido. Също така искаме да поздравим Иво Карагьозов за блестящото му представяне!

 

Актуална информация за класирането на участниците и новини за състезанието можете да откриете на сайтана CodeIT www.codeit.bg и във Facebook групата на конкурса  https://goo.gl/GVrULo.

 

CodeIT (http://codeit.bg/) се провежда за 19-та поредна година и е сред най-старите състезания по програмиране в света и най-елитният частен конкурс по информатика у нас. Тази година той отново се провежда под патронажа на Президента на Република България. CodeIT e част от политиката за корпоративна социална отговорност на компанията и стратегията за насърчаване на всички с интереси в областта на алгоритмите, програмирането и информационните технологии. Мусала Софт вярва, че качественото и ефективно обучение и създаването на възможности за изява на талантите в тази област насърчават техния стремеж за развитие и допринасят съществено за по-доброто бъдеще на софтуерната индустрия.

 

 

За повече информация:

Мусала Софт

Връзки с обществеността

Тел. +359 (2) 969 5821; +359 (894) 744 722

nina.zapryanova@musala.com

pr@musala.com

up_guy
Партньори