Финалът на CodeIT сезон 2021/2022 се проведе присъствено в София на 12-13 юни. Повече информация тук.

final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

На 12 октомври стартира новият "космичен" сезон на националния конкурс по програмиране CodeIT

София, 12.10.2012
snimka

На 12 октомври в 17:00ч. е началото на новия сезон на националния конкурс по програмиране CodeIT (www.codeit.bg). Първи задочен кръг е от типа МАРАТОН и включва една задача, за която всеки участник трябва да достигне възможно по-оптимално решение спрямо останалите състезатели до началото на ноември. Партньори на кръга са Институт по математика и информатика към БАН и Американска Фондация за България.

За предстоящата състезателна година младите таланти по информатика ги очакват тениски за всички, дали ненулев резултат, ИТ гуру от Полша и нова "космична" визия на сайта. При провеждането на шестте задочни кръга ще бъдат раздадени около 20 награди за най-добрите в различните етапи на състезателната лига. През месец май 2013 под патронажа на Президента на Република България предстои провеждането на финалния присъствен кръг и официално награждаване на най-добрите през сезона. Победителят получава и специална награда - приключение по избор от организаторите Мусала Софт.

Допълнителна информация: Националният конкурс по програмиране CodeIT се организира от софтуерна компания Мусала Софт и при провеждането му партнират неправителствени и държавни организации, ИТ фирми и отделни личности. Всеки кръг е свързан с партньорството на престижни спонсори и патронаж на елитна образователна институция. Патрони в състезанието са ФМИ към Софийски университет "Св. Климент Охридски", Институт по математика и информатика - БАН, ФКСУ на Технически университет- София, Майкрософт, фондация "Еврика", Българската асоциация по информационни технологии ( БАИТ), Българска асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и др.

up_guy
Партньори
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://www.fmi.uni-sofia.bg/
https://smg.bg/
https://www.tu-sofia.bg/
https://fcst.bg/
https://npmg.org/
https://prestigio.bg/
https://www.cougar.bg/
https://www.speedy.bg
https://math.bas.bg/