Финалът на CodeIT сезон 2022/2023 ще се проведе присъствено в София на 11-12 юни. Очаквайте подробности.

final
Временно класиране след кръг #6
1. 258
2. 248
3. 225
Виж пълно класиране


Новини

Награди, класиране и дамско присъствие в топ 3 на CodeIT, IV-ти кръг

София, 29.03.2022
snimka

Известно е класирането и наградените в IV-ти кръг, СПРИНТ, на Международния конкурс по програмиране CodeIТ, организиран от Мусала Софт. Кръгът се проведе под флага на град Русе и съвпадна с месеца на рождения ден на офиса на Мусала Софт в града. Благодарим на патроните от „малката Виена“ за споделената енергия - Галина Бобева, Директор на Математическа гимназия „Баба Тонка“ и чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев, Ректор на Русенски университет „Ангел Кънчев“.

 

В класирането на IV кръг топ 3 са:

1. Мартин Копчев - Габрово

2. Георги Петков - София

3. Виктор Кожухаров - Русе

 

Приветстваме Нермин Идириз от Шумен, състезателката, която намери място в челната тройка в Junior класирането на IV кръг. Тя е четвъртото момиче в историята на конкурса, което се нарежда в топ 3 на задочен кръг.

 

В класирането на IV кръг при Junior топ 3 са:

1. Мартин Недев - Хасково

2. Борис Ангелов - София

3. Нермин Идириз - Шумен

 

Специалните награди на преминалия IV-ти кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват след жребий при: Михаил Михалев, Габрово – клавиатура за компютър; Явор Василев, Шумен – мишка за компютър; Владислав Костов, Шумен - суитшърт CodeIT. Наградите ще пристигнат до притежателите си благодарение на партньорите ни от куриерска фирма Speedy. Всички състезатели с ненулев резултат - очаквайте тениска с визия на сезона.

 

Класирането за всички кръгове, новини и всякаква актуална информация за състезанието могат да се следят на сайта www.codeit.bg и във Facebook/CodeIT.BG - https://goo.gl/GVrULo.

up_guy
Партньори