Финалът на CodeIT сезон 2023/2024 ще се проведе присъствено в София на 2-3 юни. Очаквайте подробности.

Временно класиране след кръг 6
1.Boris Mihov335
2.Душко Обрадовић295
3.Христо Христов201


Новини

Завърши IV кръг на CodeIT. Остават два кръга до определяне на финалистите

София, 24.02.2023
snimka

Четвърти кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIТ завърши със сериозна конкуренция между участниците. Той беше от типа „Спринт“ - участниците разполагаха едва с няколко часа, за да решат задачите, отправени им от организаторите от Мусала Софт. Кръгът се проведе под патронажа на Галина Бобева, Директор на МГ „Баба Тонка“, Русе и акад. проф. д.т.н. Христо Белоев, д-р хон. кауза, Ректор на Русенския университет “Ангел Кънчев”.
 
Първите трима в общото класиране са:
1. Румен Михов, Ямбол, България
2. Виктор Лучич, Сомбор, Сърбия
3. Михаил Михалев, Габрово, България

В младежкото класиране първенците са:
1. Борис Ангелов, София, България
2. Иво Иванов, Шумен, България
3. Симона Христова, Шумен, България

Остават два “задочни” кръга на състезанието до определяне на състезателите, които ще отидат на финал. Всички състезатели с ненулев резултат получават тениска с новата визия за сезона. А наградите от жребия след трети кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват при: Ведран Баич, Сомбор – клавиатура за компютър; Георги Петков, Варна – мишка за компютър; Роман Хултайчук, Лвов - суитшърт CodeIT. Партньори на конкурса са и B2B Media, DevStyleR и “Аз мога - тук и сега”.

Класирането за всички кръгове, новини и всякаква актуална информация за състезанието, могат да се следят на сайта и във Facebook/ CodeIT.BG.

up_guy
Партньори