Финалът на CodeIT сезон 2023/2024 ще се проведе присъствено в София на 2-3 юни. Очаквайте подробности.

Временно класиране след кръг 6
1.Boris Mihov335
2.Душко Обрадовић295
3.Христо Христов201


Новини

Стартира 24-ти сезон на CodeIT

София, 24.10.2023
snimka

На 28.10.2023 г. стартира 24. сезон на международния конкурс по състезателно програмиране на Мусала Софт – CodeIT. За поредна година състезанието ще даде възможност на ИТ таланти от цял свят да премерят знания, бързина и точност.

CodeIT се провежда под патронажа на президента на Република България Румен Радев и с подкрепата на множество бизнес и академични партньори, отдадени на мисията за подкрепа на ИТ талантите в страната и по света.

Патрони на първи кръг са проф. дфн Анастас Герджиков, Ректор на СУ „Св. Климент Охридски“; проф. Мая Стоянова, декан на Факултета по математика и информатика, СУ „Св. Климент Охридски“ и д-р Антоан Тонев, директор на СМГ „Паисий Хилендарски“.

Всички участници с ненулев резултат ще получат награда – тениска с визията на новия сезон. Петима участници във всеки от 6-те кръга ще получат допълнителни награди на жребиен принцип, предоставени от спонсорите – Cougar Gaming, Prestigio и Ubisoft Sofia, както и специални CodeIT суитшърти. Медийни партньори на конкурса са DevStyleR и B2B Media.

Моменти от финала на миналия сезон може да видите във видеото: https://www.youtube.com/watch?v=-9kJZs_Hb7w

up_guy
Партньори