Финалът на CodeIT сезон 2021/2022 се проведе присъствено в София на 12-13 юни. Повече информация тук.

final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

Технически университет награди победителите от IV кръг на CodeIT

София, 11.03.2013
snimka

Ивайло Странджев, трето място в задочния кръг и доц. д-р Даниела Гоцева, зам.-декан на Факултет „Компютърни системи и управление”, Технически университет – София

На 11 март доц. д-р Даниела Гоцева, зам.-декан на Факултет „Компютърни системи и управление”, Технически университет – София, връчи грамоти на тримата участници, показали най-добри резултати в конкурса по програмиране CodeIT. Победител в задочния кръг "Спринт" е Александър Георгиев от София, по-известен като espr1t, второто място е за Енчо Мишинев, осмокласник в Математическа гимназия "Атанас Радев" гр. Ямбол и една от младите олимпийски надежди на България, а трети се класира Ивайло Странджев, един от претендентите за участие в големия финал тази година.


"Университетът ни се променя много и с гордост заявявам, че посоката винаги е насочена към инициативи, програми и обучения, които добавят стойност към образователния процес на студентите. С Мусала Софт, които организират конкурса по програмиране повече от 12 години, имаме дългосрочна продуктивна съвместна дейност. Общ успех е, че успяваме да възпитаваме креативност, находчивост в светогледа на студентите, вяра в собствените им сили и възможност за качествено образование и професионална реализация в България." – сподели по време на награждаването доц. Гоцева.


Участниците получиха грамоти и награди, осигурени от организаторите на конкурса – Мусала Софт и от партньора – Технически университет - София.

up_guy
Партньори
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://www.fmi.uni-sofia.bg/
https://smg.bg/
https://www.tu-sofia.bg/
https://fcst.bg/
https://npmg.org/
https://prestigio.bg/
https://www.cougar.bg/
https://www.speedy.bg
https://math.bas.bg/