Временно класиране след кръг 5
1.Душко Обрадовић295
2.Boris Mihov235
3.Filip Repman193


Новини

Николай Неделчев „финишира“ пръв в маратонски кръг на конкурса по програмиране - CodeIT

София, 28.11.2011
snimka

Акад. Стефан Додунеков, директор на ИМИ-БАН; Катя Чалъкова, член на парламентарната комисия по „Образование, наука и въпросите на децата, младежта и спорта“; Константин Мотов, втори в класирането на първи кръг в CodeIT; Алексей Христов, програмен директор на Американска фондация за България; Стефка Огнянова, корпоративни комуникации, Мусала Софт.

snimka

Константин Мотов, втори в класирането на първи кръг в CodeIT

Приключи първи кръг „Маратон“ в най-новия конкурс по програмиране в България – CodeIT. Победител е Николай Неделчев, второ място е за неговия колега Константин Мотов, а трети в класирането е Ивайло Странджев. Пълната класация по точки на всички участници можете да видите на www.codeit.bg


CodeIT се организира от Мусала Софт, с патрон на кръга Институт по математика и информатика – БАН и с партньорството на Американска фондация за България. Задачата в първи кръг изправи общо шейсет участници в „маратона“ по програмиране пред предизвикателството на нова социална мрежа, наричана Джи Минус. Тримата най-добри състезатели представиха по-добри резултати на тестовете и спечелиха съответно 96.505, 93.788 и 87.933 точки от 100 възможни. Специални награди на първите трима връчиха акад. Стефан Додунеков, директор на ИМИ-БАН и Алексей Христов, програмен директор на Американска фондация за България. Всички останали участници, дали ненулев резултат, получиха тениски CodeIT. Специален гост на награждаването бе Катя Чалъкова, член на парламентарната комисия по „Образование, наука и въпросите на децата, младежта и спорта“.


Участвайте и спечелете награди в оставащите 4 кръга на CodeIT.bg! Стигнете до финала и срещнете Гуру N1 в състезателното програмиране!


Допълнителна информация за:


Мусала Софт – http://www.musala.com/
ИМИ, БАН - http://www.math.bas.bg/
Американска фондация за България - http://www.afbulgaria.org/

up_guy
Партньори