Финалът на CodeIT сезон 2023/2024 ще се проведе присъствено в София на 2-3 юни. Очаквайте подробности.

Временно класиране след кръг 6
1.Boris Mihov335
2.Душко Обрадовић295
3.Христо Христов201

6ти кръг Спринт

Дата и продължителност на кръга

Старт: 07.4.2013 / 11:00 ч.
Край: 07.4.2013 / 14:00 ч.

picture

Във Факултета по математика и информатика (ФМИ) към Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” вярваме, че науката е авторитетен способ за възприемане на света около нас и е един от верните пътищата за достигане на познание. Форматът на CodeIТ е близо до вас като наука и още по-близо като начин за трениране и развиване на знанията в сферата на информатиката. Пожелавам на състезателите да проявяват въображение в решаването на задачите и да бъдат смели!Доц. д-р Асен Рахнев
Декан на ФМИ
Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски”
picture

Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) приема с удоволствие да бъде партньор на състезанието по програмиране CodeIT. Вярвам, че участниците в конкурса ще покажат, колко талантливи са младите хора на страната и какъв потенциал имат. Проекти като CodeIT могат само да стимулират развитието им в областта на информационните технологии.


Надявам се, че повече компании ще последват примера на Мусала Софт. Това е чудесна инициативата за търсене и подкрепа на българските таланти, чрез която младите хора ще навлязат във вълнуващия свят на информационните технологии, ще научат много и ще могат да видят бъдещата си кариера именно в ИТ сектора.


Пожелавам успех на всичките състезатели!Теодор Захов
Председател на Управителния съвет на БАИТ

Патрон на кръга - ФМИ, Пловдивски Университет “Паисий Хилендарски”

Спонсори

Партньори