Временно класиране след кръг 5
1.Душко Обрадовић295
2.Boris Mihov235
3.Filip Repman193

5ти кръг Маратон

Дата и продължителност на кръга

Старт: 21.3.2020 / 10:00 ч.
Край: 11.4.2020 / 21:00 ч.

picture
Истинските създатели на технологии днес са предизвикани да стартират процеси на титанична промяна в ежедневието на човечеството. Аз съм сигурна, че повечето от тях са сред вас – целеустремени и работещи усилено в сферата на програмирането. Надявам се да вплетете човешките ценности в програмираните си творения и да построите дигиталната трансформация на света в рамките на жизнения си път. Това е голяма отговорност, но и невероятно креативна и уникална възможност пред вашите поколения. Пожелавам успехи!Димитрина Тодорова, директор на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, гр. Бургас.
picture
От името на ППМГ „Академик Никола Обрешков“ поздравявам всички участници в юбилейното 20-о издание на CodeIT! Не спирайте да преследвате мечтите си и по този начин ще ги превърнете в реалност!

Красимир Стоянов, директор на ППМГ „Академик Никола Обрешков“, гр. Бургас.
picture
Има неща, от които сърцето ни трепка и се чувстваме, че сякаш летим. Това са неща, в които ние влагаме мислите и сърцето си. Надявам се, че програмирането е това нещо, в което вие се чувствате по този начин

проф. д-р Сотир Сотиров, зам.-ректор по международно сътрудничество и СДК в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас.

Патрон на кръга - Димитрина Тодорова, Красимир Стоянов и проф. д-р Сотир Сотиров

Спонсори

Партньори