Финалът на CodeIT сезон 2023/2024 ще се проведе присъствено в София на 2-3 юни. Очаквайте подробности.

Временно класиране след кръг 6
1.Boris Mihov335
2.Душко Обрадовић295
3.Христо Христов201

6ти кръг Спринт

Дата и продължителност на кръга

Старт: 02.5.2020 / 15:00 ч.
Край: 02.5.2020 / 19:00 ч.

picture

Здравейте, момчета и момичета!

За мен е чест да ви поздравя с участието ви в най-престижното частно състезание по информатика в България, CodeIT.

Школа А&Б години наред е печелила това състезание в лицето на Растислав Руменов и Румен Христов. Много от нашите възпитаници са били организатори на това престижно състезание – Петър Иванов, Георги Георгиев, Ивайло и Антон Черневи. Партньорството ни с Мусала Софт датира от самото начало на тяхното създаване и ние приветстваме тяхната политика на подкрепа на подготовката на бъдещите програмисти!

Компанията винаги е подкрепяла всички инициативи, свързани със състезателната информатика. Преди три години, заедно с Мусала Софт инициирахме и организирахме Първата Европейска Младежка Олимпиада по Информатика (eJOI), която тази година ще има своето трето издание през август в гр. Марибор, Словения. Те са неизменни партньори и на Международния Есенен Турнир по Информатика (IATI), който се провежда всяка година в Шумен. Благодарим за приятелството и подкрепата!

Пожелавам на екипа на CodeIT и на Мусала Софт още много успехи!

Пожелавам на участниците в състезанието успешно представяне, но преди всичко – забавлявайте се, преборвайки трудните задачи и нека най-добрият спечели!Бисерка Йовчева,
ръководител на Школа „А&Б“
picture

Здравейте,

За мен е истинско удоволствие и голяма чест да поздравя своите колеги, ученици и приятели, като патрон на конкурса CodeIT от свое име и от името на цялата национална комисия по информатика!
Чудесно е, че след "края" на състезателната си кариера като ученици, всички вие имате шанс да продължите да предизвиквате своите умове и да се борите един срещу друг в това престижно състезание. Вярвам, че човек трябва да запази състезателния дух и желанието за победа през целия си живот и да покорява нови и нови върхове. Пожелавам успех, както на всички участници, така и на организаторите от Мусала Софт - нека турнирът продължи да създава приятни емоции за всички за дълги години напред.
На добър час!Антон Шиков,
преподавател в школа по програмиране "Шикови" - Ямбол, член на националната комисия по информатика, управител/собственик на фирма ОПКО Сис ООД.

Патрон на кръга - Бисерка Йовчева - ръководител на Школа „А&Б“ и Антон Шиков - преподавател в школа "Шикови"

Спонсори

Партньори