final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране

5ти кръг Маратон

Дата и продължителност на кръга

Старт: 28.3.2021 / 10:00 ч.
Край: 18.4.2021 / 20:00 ч.

picture
Живеем във време на промяна и навлизане на технологиите още повече в реалния живот. Вие ще бъдете съвременници на дигиталната революция и трябва повече от всички останали да разбирате и познавате не само технологиите, но и да имате представа как хората ще управляват света в близкото бъдеще.
Истинските създатели на технологии днес са предизвикани да стартират процеси на жизнена промяна в ежедневието на човечеството. Аз съм сигурна, че повечето от тях са сред вас – целеустремени и работещи усилено в сферата на програмирането. Надявам се да вплетете човешките ценности в програмираните си творения и да построите дигиталната трансформация на света в рамките на жизнения си път. Това е голяма отговорност, но и невероятно креативна и уникална възможност пред вашите поколения.
Пожелавам успехи!


Димитрина Тодорова,
Директор на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, гр. Бургас.
picture
От името на преподаватели и студентите на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ искaм да поздравя участниците в поредното издание на CodeIT.
Бъдете устремени и не се отклонявайте от голямата цел да станете добри специалисти, развивайте всеки ден.
Искам да изкажа и най-искрената си подкрепа на организаторите на това вдъхновяващо състезание и да им пожелая все така упорито и сърцато да подкрепят мислещите млади хора в IT областта.


Проф. д-р Сотир Сотиров,
Зам.-ректор по международно сътрудничество и СДК в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас.

Патрон на кръга - Димитрина Тодорова и проф. д-р Сотир Сотиров

Спонсори

Партньори
https://www.president.bg/