Награди

Дванадесетте финалисти в CodeIT ще се срещнат с Пётр Митричев (Петя) - Руски състезател по алгоритми, спечелил голям брой международни алгоритмични състезания по програмиране. От 2005 година насам е в топ 5 според класацията TopCoder, като в повечето време я оглавява и е безапелационен фаворит. Пётр е автор на известен блог свързан с алгоритми. В момента работи в Google за подобряването на търсачката и помага в подготовката на Code Jam.

Пётр Митричев (Петя) - Руски състезател по алгоритми, спечелил голям брой международни алгоритмични състезания по програмиране. От 2005 година насам е в топ 5 според класацията TopCoder, като в повечето време я оглавява и е безапелационен фаворит. Пётр е автор на известен блог свързан с алгоритми. В момента работи в Google за подобряването на търсачката и помага в подготовката на Code Jam.

"Algorithmic challenges are a great fun way to learn algorithms and programming, meet new friends and reach new heights. Good luck to everybody, and see you in Sofia!"


Petr Mitrichev

Наградата за победителя във финалния, присъствен кръг, е приключение по избор и „по мярка”.

Победителят сам ще реши дали иска да полети с делтапланер, да кара сърф или да реализира друга своя авантюристична мечта.

Всички състезатели, дали ненулев резултат в някой от кръговете, получават тениска на CodeIT. :-)

up_guy
Партньори
http://www.afbulgaria.org
http://www.fmi.uni-sofia.bg/
http://www.basscom.org/
http://www.tu-sofia.bg/index.html
http://www.microsoft.com/bg/bg/
www.bait.bg