final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране

Награди

Петнадесетте финалисти в CodeIT ще се срещнат с Васил Билецкий - преподавател по информатика в университета Иван Франко в град Лвов(Украйна). През 2012 година той завършва втори на финала на Google Code Jam. Отборите подготвяни от него са спечелили много медали от международните олимпиади за ученици и студенти.

Хобито му са състезанията по програмиране. През 2008 неговият отбор печели златни медали на финалите на ICPC в Канада. Участва често в най-различни състезания по информатика, като TCO, TCCC, Google Code Jam, Facebook Hacker Cup и други. През 2012 Васил става втори на финала на Google Code Jam в Лондон. Освен това, подготвя ученици и студенти за различни състезания по програмиране. Неговите възпитаници са завоювали няколко медала от IOI, а студентите му имат няколко участия на финалния кръг на ICPC В момента подготвя отбора си за класиране на финалите на ICPC през 2016г.

Състезанията по програмиране могат да отворят вратата към вълнуващ свят изпълнен със сложни задачи, тежки предизвикателства и забавни състезания. Хората в него са умни, амбициозни и често са луди по това си хоби. Не пропускайте шанса си да бъдете част от това!


Васил Билецкий

Наградата за победителя във финалния, присъствен кръг, е приключение по избор и „по мярка”.

Победителят сам ще реши дали иска да полети с делтапланер, да кара сърф или да реализира друга своя авантюристична мечта.

Всички състезатели, дали ненулев резултат в някой от кръговете, получават тениска на CodeIT. :-)

Партньори
http://www.math.bas.bg/
http://www.afbulgaria.org
http://www.fmi.uni-sofia.bg/
http://www.basscom.org/
http://www.microsoft.com/bg/bg/
http://www.bait.bg/
http://www.president.bg/