final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране

Финал

Дата и продължителност на кръга

Старт: 02.6.2019 / 08:35 ч.
Край: 02.6.2019 / 13:35 ч.

picture
До
Г-жа Елена Маринова
Президент на „МУСАЛА СОФТ“
и участниците във
финалния кръг на
международното състезание
по програмиране CodeIT 2018-2019


Уважаема г-жо Маринова,
Скъпи финалисти,
За мен е голямо удоволствие да поздравя всички Вас – участниците във финалния кръг на авторитетното състезание CodeIT 2018-2019. За поредна година CodeIT затвърждава своята репутация на най-престижния частен конкурс по състезателно програмиране в България с международно участие. Състезанието предоставя чудесна възможност за изява за множество перспективни български и чуждестранни кадри в областта на информатиката, повишавайки общественото внимание към техните иновативни решения и неоспорим талант.
Приветствам положените дейни усилия от страна на организаторите, партньорите и менторите, участвали в подготовката на всички над 150 участници в CodeIT 2018-2019. Във време на динамични технологични иновации, променящи из основи заобикалящата ни среда, програмистката професия носи със себе си изключителна отговорност към бъдещето. Уверен съм, че благодарение на усвоените конкурентни умения и натрупан професионален опит, водещи към нови идеи и решения, състезателите в CodeIT 2018-2019 ще имат много бъдещи възможности да допринесат за развитието на науката и високите технологии в страните, които представляват.
Скъпи финалисти, участвайки във финалния кръг на CodeIT 2018-2019 Вие доказвате, че сте сред най-способните специалисти в програмисткото поприще. Вярвам, че всеки от Вас заслужава и има знанията и качествата да бъде тазгодишният победител. Желая Ви успех!
02 юни 2019г.
град София

РУМЕН РАДЕВ
ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


Цитат: Поздравителен адрес към финалистите
Румен Радев
Президент на Република България

Патрон на финалния кръг - Президент на Република България

Партньори
https://www.uni-ruse.bg/
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://tu-sofia.bg/
https://www.aubg.edu/