Временно класиране след кръг 4
1.Boris Mihov235
2.Душко Обрадовић210
3.Nemanja Majski181


Новини

Представяме ви финалистите в конкурса по програмиране CodeIT 2016

София, 04.06.2016
snimka

Обща снимка на финалистите с Президента на Република България Росен Плевнелиев, организаторите от Мусала Софт, спонсори и партньори.

4 юни 2016г., София. На 3 юни, този петък, на официална церемония в София Тех Парк, бяха обявени финалистите в конкурса по програмиране CodeIT сезон 2015-2016, oрганизиран от Мусала Софт. Победител е Енчо Мишинев от гр. Ямбол, Школа „Шикови“, на второ място е Симеон Стойков, също от Ямбол, а трети е Виктор Терзиев, ученик в СМГ „Паисий Хилендарски“.

Цялото класиране е както следва:

12-те финалисти

1 място - Енчо Мишинев – Ямбол, Школа „Шикови“

2 място - Симеон Стойков – Ямбол, Школа „Шикови“

3 място - Виктор Терзиев - София

4 място - Александър Георгиев - София

5 място - Иван Ганев – Шумен, Школа “A&Б”

6 място - Тодор Бончев - Враца

7 място - Петър Няголов - Русе

8 място - Добрик Георгиев – Хасково, Школа “A&Б”

9 място - Радостин Чонев - Варна

10 място - Антон Чернев – Шумен, Школа “A&Б”

11 място - Александър Георгиев - Хасково

12 място - Димитър Карев – Хасково

 

CodeIT Junior 2016

1 място - Иво Карагьозов . Варна

2 място - Добрин Башев - Габрово

3 място - Марин Йорданов – Шумен, Школа “A&Б”

4 място - Даниел Данаилов - Ямбол

5 място - Радослав Димитров - Пловдив 

 

Състезанието се проведе в Interpred - WTC Sofia, а домакин на церемонията по награждаване бе новият офис на Innovation Starter в София Тех Парк.


Аз съм един от вас. И винаги ще бъда част от вас и от финала на CodeIT” – каза в своето обръщение към състезателите Президентът на Република България: „Днес постигнахте много и показахте, че страната ни е фактор в областта на информационните технологии и регионален център на ИКТ индустрията на Балканите“ – допълни изказването си Държавният глава Росен Плевнелиев.

Официални поздравления отправиха и посланикът на Украйна в България Микола Балтажи, както и Васил Билецкий, гостът ИТ гуру от Украйна, който е в страната по покана на Мусала Софт и ще изнесе днес лекция за всички финалисти. 

Благодарим на партньорите и спонсорите: БАН, Институт по математика и информатика; Софийски университет, Факултет по математика и информатика; Технически университет – София; БАИТ; БАСКОМ; Американска Фондация за България; Асбис и партньорите им Razer и Prestigio; ATG, вносителите на Самсонайт и High Sierra за България; Offline Еscape room и http://www.vsichkistai.bg/ ; Сиела; Microsoft България; Freckles; Ubisoft; Joy optics; Colliers и София Картинг Ринг; Erp.bg; Едоардо Миролио; Интерпред - Световен търговски център, София; Innovation Starter, София Тех Парк.

 

up_guy
Партньори