Временно класиране след кръг 5
1.Душко Обрадовић295
2.Boris Mihov235
3.Filip Repman193


Новини

Кои са победителите в III-ти кръг на CodeIT?

София, 02.03.2022
snimka

Известно е класирането и наградените в III-ти кръг, МАРАТОН, на Международния конкурс по програмиране CodeIТ, организиран от Мусала Софт.

В основното класиране на III кръг топ 3 са:
1. Емил Инджев, Русе
2. Андон Тодоров, София
3. Румен Михов, Ямбол

Специалните награди на преминалия III-ти кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват след жребий при: Добромир Ангелов, Варна – клавиатура за компютър, Енчо Мишинев, Ямбол – мишка за компютър, Благойче Павлески, Сомбор, Сърбия - суитшърт CodeIT. Наградите ще пристигнат до притежателите си благодарение на партньорите ни от куриерска фирма Speedy. Всички състезатели с ненулев резултат - очаквайте тениска с визия на сезона.

Кръгът се проведе под патронажа на проф. дмн Петър Бойваленков, директор на Института по математика и информатика на Българската академия на науките и доц. д-р инж. Стела Стефанова, директор на Технологично училище "Електронни системи" към ТУ – София.

Очаквайте информация за предстоящия IV-ти кръг, СПРИНТ.

Класирането за всички кръгове, новини и всякаква актуална информация за състезанието, могат да се следят на сайта www.codeit.bg и във Facebook/ CodeIT.BG - https://goo.gl/GVrULo.

up_guy
Партньори