Временно класиране след кръг 5
1.Душко Обрадовић295
2.Boris Mihov235
3.Filip Repman193


Новини

Приключи първи кръг на CodeIT

София, 21.11.2022
snimka

Приключи първи кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIТ на Мусала Софт. И тази година състезанието се радва на висок интерес от младежи от различни националности. Първият кръг беше от типа маратон и в него участниците имаха няколко седмици, в които да отговорят на предизвикателствата на състезанието. Ето и класирането след края му:

Първите трима в общото класиране са:

1. Емил Инджев - Русе, България

2. Антон Анастасов - Хасково, България

3. Душко Обрадович- Сомбор, Сърбия

Силно присъствие заявиха участници от Школа “А&Б” Шумен, които са първенци в младежкото класиране


Младежко класиране:

1. Серкан Рашид - Шумен, България

2. Симона Христова - Шумен, България

3. Иво Иванов - Шумен, България


Наградите от жребия след I кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват при: Мартин Недев, Хасково – клавиатура за компютър; Весела Николова, Шумен – мишка за компютър; Владимир Караилиев, Хасково - суитшърт CodeIT. Всички състезатели с ненулев резултат получават тениска с новата визия за сезона.
Тази година конкурса посреща и своите нови партньори в лицето на B2B Media, DevStyleR и “Аз мога тук и сега”.


I кръг се проведе под патронажа на партньорите на конкурса: проф. дфн Анастас Герджиков, Ректор на СУ „Св. Климент Охридски“; доц. Първан Първанов, Декан на Факултета по математика и информатика, СУ „Св. Климент Охридски“ и д-р Антоан Тонев, директор на СМГ  „Паисий Хилендарски“. Почетен председател на журито беше Красимир Манев, първи президент на Европейската младежка олимпиада по информатика (eJOI).

Класирането за всички кръгове, новини и всякаква актуална информация за състезанието, могат да се следят на сайта и във Facebook/ CodeIT.BG.

up_guy
Партньори