Временно класиране след кръг 4
1.Boris Mihov235
2.Душко Обрадовић210
3.Nemanja Majski181


Новини

Втори кръг на CodeIT завърши с първенци от 6 различни града

София, 13.12.2022
snimka

Приключи втори кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIТ на Мусала Софт. Той беше от типа “Спринт” и в него участниците разполагаха с 4 часа, в които да отговорят на предизвикателствата на състезанието. В кръга се включиха 44 участници, 18 от които - младежи. Ето и класирането на кръга:
 
Първите трима в общото класиране са:
1. Добромир Ангелов, Варна
2. Ясен Пенчев, Габрово
3. Борис Михов, София

В младежкото класиране първенците са:
1. Велико Галович, Сомбор, Сърбия
2. Божан Иванов, Търговище
3. Серкан Рашид, Шумен

Наградите от жребия след II кръг, осигурени от партньорите на състезанието Cougar и Prestigio, отиват при: Иво Иванов, Шумен – клавиатура за компютър; Михаел Ибисич, Бачки Моноштор, Сърбия – мишка за компютър; Никола Манолов, Хасково - суитшърт CodeIT. Всички състезатели с ненулев резултат получават тениска с новата визия за сезона. Тази година конкурсът посреща и своите нови партньори в лицето на B2B Media, DevStyleR и “Аз мога - тук и сега”.
 
II кръг се проведе под патронажа на партньорите на конкурса: проф. д-р инж. Огнян Наков, Декан на факултет компютърни системи и технологии при ТУ - София и съветник на министъра на образованието и науката по ИКТ и Ивайло Ушагелов, Директор на Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“.
 
Класирането за всички кръгове, новини и всякаква актуална информация за състезанието, могат да се следят на сайта и във Facebook/ CodeIT.BG.

up_guy
Партньори