Временно класиране след кръг 4
1.Boris Mihov235
2.Душко Обрадовић210
3.Nemanja Majski181


Новини

Наградени са най-добрите участници в I и II кръг на CodeIT

София, 15.12.2012
snimka

Снимка от награждаването на победителите от първи кръг.

snimka

Снимка от награждаването на победителите от втори кръг.

Награди и грамоти получиха първите трима най-добри състезатели в в I и II кръг на конкурса по програмиране CodeIT. Състезанието се организира от софтуерна компания Мусала Софт в сътрудничество с образователни институции, бизнес партньори и неправителствени организации.



Владислав Харалампиев е победителят в първия кръг от тип „Маратон“. Той се класира и на второто място в „спринтовия“ втори кръг, с което си осигури 30 точки преднина в генералното класиране. Призовете за второ и трето място в първи кръг отидоха съответно за Александър Георгиев и Николай Димитров. Александър е на почетната стълбица и във втори кръг, класирайки се на трета позиция. Първо място в „Спринта“ зае Веселин Георгиев, дългогодишен изявен участник в конкурса по програмиране и абсолютен победител в състезанието през 2011 г.


Първи кръг на CodeIT се проведе под патронажа на Института по математика и информатика на БАН, докато наградите бяха предоставени от Американска Фондация за България. Спринтовият втори кръг се осъществи в партньорство с Факултета по математика и информатика на СУ „Св. Климент Охридски“ и Национална природо-математическа гимназия „Акад. Л.Чакалов“. Наградите на първите трима най-добре представили се участници бяха осигурени от Софтуерна компания “Мелън“.



Допълнителна информация за:
CodeIT - www.codeit.bg
Мусала Софт – www.musala.com
Американска Фондация за България – www.afbulgaria.org
Мелън – www.melon.bg
Институт по математика и информатика на БАН - www.math.bas.bg
Факултет по математика и информатика на СУ „Св. Климент Охридски“ - www.fmi.uni-sofia.bg
Национална природо-математическа гимназия „Акад. Л.Чакалов“ – www.npmg.org

up_guy
Партньори