Временно класиране след кръг 4
1.Boris Mihov235
2.Душко Обрадовић210
3.Nemanja Majski181


Новини

Равносметка за сезон 2012-2013

София, 30.06.2013
snimka

CodeIT logo

Здравейте, състезатели!


Новият сезон на CodeIT скоро ще започне и се надяваме и през следващата година да покрием (и надхвърлим:) вашите очаквания. Бъдете готови за още интересни задачи и както винаги – големи награди за победителите!


Колкото до изминалия сезон 2012-2013, участниците се увеличилиха спрямо предходния сезон, което се усети в първите 2 задочни кръга и (за жалост) стана причина и за известни технически проблеми. Постигнали ненулев резултат са приблизително 90% от общия брой състезатели във всички кръгове, като този резултат също търпи подобрение спрямо показателите от предходния сезон. Браво :)


Срещата на финалистите с полския гуру Psyho не само разнообрази и добави стойност в образователния процес на участниците, но и спомогна за създаването на все по-сплотено информатическо общество в България. Състезатели от националния отбор по информатика тази година споделиха, че са се възползвали от "трикове", научени по време на лекцията на Psyho, при разрешаването на един от проблемите в XXV Международна олимпиада по информатика, проведена тази година в Австралия.


Пишете ни на info@codeit.bg за всичко, което ви вълнува и не сте успели да споделите в обратната връзка в края на конкурса. Ще се видим отново на есен в кръг №1 и очаквайте актуална информация за предстоящия състезателен сезон.


Екипът на CodeIT ви желае прекрасно лято!

up_guy
Партньори