Временно класиране след кръг 4
1.Boris Mihov235
2.Душко Обрадовић210
3.Nemanja Majski181


Новини

Съзвездие от фенове на информатиката събра награждаването на победителите от Първи кръг в CodeIT

София, 08.01.2014
snimka

Описание на снимката от ляво на дясно: Емил Келеведжиев, гл.ас. в ИМИ-БАН и ръководител на националните отбори по информатика на България Красимир Манев, член на международния олимпийски комитет по информатика Пано Панов, второ място в Първи кръг Енчо Мишинев, трето място в Първи кръг Владислав Харалампиев, първо място в Първи кръг Ивайло Чернев, екип CodeIT Юлиан Ревалски, директор ИМИ-БАН Алексей Христов, Програмен директор и управител на АФБ Американска фондация за България

17 декември 2013г., София. Емоционално и вълнуващо премина награждаването на победителите от първи кръг Маратон на конкурса по програмиране CodeIT. На събитието присъстваха  победители, спонсори, партньори и любими членове на ИТ обществото в България. Състезателите в топ 3 в междинния кръг Маратон са Владислав Харалампиев (I място), Пано Панов (II място) и Енчо Мишинев (III място).  Момчетата бяха  наградени от домакина на събитието – Алексей Христов, Програмен директор и управител на АФБ Американска фондация за България.
И тримата състезатели са сред финалистите от изминалия сезон на конкурса по програмиране CodeIT. Енчо Мишинев е 9 клас в МГ „Атанас Радев“, гр. Ямбол и се обучава в престижната ямболска школа по информатика "Шикови". Пано Панов е софтуерен инженер и възпитаник на Софийски университет „Св. Климент Охридски. Владислав Харалампиев е дългогодишен състезател по информатика, бивш състезател в националния отбор по информатика на България и многократен медалист, носител на престижни международни и национални отличия и част от ИТ отбора на Факултет по математика и информатика към СУ.
Участниците са в началото на кръга са над 100, а далите ненулев резултат са повече от 80%.

up_guy
Партньори