Финалът на CodeIT сезон 2021/2022 се проведе присъствено в София на 12-13 юни. Повече информация тук.

final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

Съзвездие от фенове на информатиката събра награждаването на победителите от Първи кръг в CodeIT

София, 08.01.2014
snimka

Описание на снимката от ляво на дясно: Емил Келеведжиев, гл.ас. в ИМИ-БАН и ръководител на националните отбори по информатика на България Красимир Манев, член на международния олимпийски комитет по информатика Пано Панов, второ място в Първи кръг Енчо Мишинев, трето място в Първи кръг Владислав Харалампиев, първо място в Първи кръг Ивайло Чернев, екип CodeIT Юлиан Ревалски, директор ИМИ-БАН Алексей Христов, Програмен директор и управител на АФБ Американска фондация за България

17 декември 2013г., София. Емоционално и вълнуващо премина награждаването на победителите от първи кръг Маратон на конкурса по програмиране CodeIT. На събитието присъстваха  победители, спонсори, партньори и любими членове на ИТ обществото в България. Състезателите в топ 3 в междинния кръг Маратон са Владислав Харалампиев (I място), Пано Панов (II място) и Енчо Мишинев (III място).  Момчетата бяха  наградени от домакина на събитието – Алексей Христов, Програмен директор и управител на АФБ Американска фондация за България.
И тримата състезатели са сред финалистите от изминалия сезон на конкурса по програмиране CodeIT. Енчо Мишинев е 9 клас в МГ „Атанас Радев“, гр. Ямбол и се обучава в престижната ямболска школа по информатика "Шикови". Пано Панов е софтуерен инженер и възпитаник на Софийски университет „Св. Климент Охридски. Владислав Харалампиев е дългогодишен състезател по информатика, бивш състезател в националния отбор по информатика на България и многократен медалист, носител на престижни международни и национални отличия и част от ИТ отбора на Факултет по математика и информатика към СУ.
Участниците са в началото на кръга са над 100, а далите ненулев резултат са повече от 80%.

up_guy
Партньори
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://www.fmi.uni-sofia.bg/
https://smg.bg/
https://www.tu-sofia.bg/
https://fcst.bg/
https://npmg.org/
https://prestigio.bg/
https://www.cougar.bg/
https://www.speedy.bg
https://math.bas.bg/