Финалът на CodeIT сезон 2023/2024 ще се проведе присъствено в София на 2-3 юни. Очаквайте подробности.

Временно класиране след кръг 6
1.Boris Mihov335
2.Душко Обрадовић295
3.Христо Христов201

2ри кръг Спринт

Дата и продължителност на кръга

Старт: 07.12.2019 / 14:00 ч.
Край: 07.12.2019 / 17:00 ч.

picture
Поздравявам всички участници в турнира, като пожелавам много успехи, творческо дръзновение и постигане на невероятни резултати. На младите специалисти, които ще отдадат професионалната си кариера на технологиите – много творчески устрем и им желая да станат световно известни професионалисти, да прославят България по света и да утвърдят най-вече знанията си в нашата страна. Смело напред!

проф. дн инж. Иван Кралов,
Ректор на Технически университет – София.
picture
Скъпи участници, очаква ви надпревара, изпълнена с много предизвикателства. Бъдете вдъхновени и ги приемете като изпитание за вашата воля и упоритост, както и като израз на жаждата ви за нови знания.

Ивайло Ушагелов,
директор на Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов
picture
От името на Факултета по компютърни системи и технологии поздравявам участниците във вече традиционното и добило значимост състезание. Използвам възможността да изразя общата ни гордост, че България е страна с традиции и международна известност в подготовката и реализацията на своите софтуерни специалисти. Факултетът, който представлявам, чества тази седмица 50-ата годишнина от началото на обучението по компютърни системи и софтуер - първият в страната. А вие, състезателите тук, със своя ентусиазъм и със своите знания, сте гаранция за просперитета на нашия сектор и в следващите години Успех!

проф. д-р Огнян Наков,
Декан Факултет компютърни системи и технологии при ТУ София,
съветник на министъра на образованието и науката

Патрон на кръга - проф. дн инж. Иван Кралов, Ивайло Ушагелов, Проф. д-р инж. Огнян Наков

Спонсори

Партньори