Временно класиране след кръг 5
1.Душко Обрадовић295
2.Boris Mihov235
3.Filip Repman193

3ти кръг Маратон

Дата и продължителност на кръга

Старт: 24.1.2021 / 09:00 ч.
Край: 14.2.2021 / 21:00 ч.

picture
Уважаеми организатори и участници в 10101(2)-тото издание на CodeIT,
От името на математиците и информатиците в Института по математика и информатика на БАН най-сърдечно Ви поздравявам като участници в едно от най-авторитетните и най-стари състезания по програмиране в света – CodeIT.
За нас една от най-важните дейности в областта на математиката и информатиката е приложението на нашите знания и изследвания в националните образователни програми и процеси на всички нива. Горди сме, че сме част от CodeIT от началния му „сигнал“, даден преди 21 години и вярваме, че като дългогодишен партньор на Мусала Софт нашият институт също е допринесъл за високото професионално ниво на състезанието.
Времето след юбилейното 20-то издание на състезанието беше изпълнено с трудности и предизвикателства. Но все пак трябва да отчетем, че за нас, като математици, информатици и ИТ-специалисти, беше по-лесно отколкото на останалите да се приспособим към създалата се обстановка, да продължим пълноценно да работим, използвайки и развивайки съвременните информационни технологии и за пореден път да покажем на обществото колко много допринасяме за него.
Нека обърнем поглед напред и да си пожелаем здраве, светли мисли и сбъднати мечти!
На добър час, бъдещи лидери в областта на информационните технологии!


Акад. проф. д.м.н. Веселин Дренски,
Директор на Института по математика и информатика на Българската академия на науките
picture
Приветствам всички участници в Международното състезание по програмиране CodeIT за ентусиазма и желанието да докажат своя професионализъм в интелектуалното предизвикателство на софтуерните технологии! Бъдете творци и мечтатели и превърнете програмирането в изкуство, което ще ви носи удовлетворение и признание! Вашият талант и знание са необходими за развитието на високите технологии, които съпътстват прогреса на съвременното общество!
Поздравявам екипа на Мусала Софт за възможността за изява на младите таланти в програмирането!
Бъдете победители в благородната надпревара!
Успех!


Доц. д-р инж. Стела Стефанова,
Директор на Технологично училище „Електронни системи” към ТУ – София

Патрон на кръга - акад. проф. д.м.н. Веселин Дренски, доц. д-р инж. Стела Стефанова

Спонсори

Партньори