Временно класиране след кръг 5
1.Душко Обрадовић295
2.Boris Mihov235
3.Filip Repman193

4ти кръг Спринт

Дата и продължителност на кръга

Старт: 18.2.2023 / 14:05 ч.
Край: 18.2.2023 / 18:05 ч.

picture
Здравейте, скъпи приятели!

За мен е чест да поздравя участниците в 23-ти сезон на един от най-перспективните конкурси по състезателно програмиране в света. Създаден през 2000 г. като национално състезание, днес CodeIT събира стотици участници от България и света, в това число и много сегашни, и завършили ученици от МГ „Баба Тонка“.

Бъдете вдъхновители на все повече млади хора да се занимават с програмиране и кодиране. Радвам се, че съм сред приятелите на CodeIT и за пореден път имам възможността да пожелая успех на всички състезатели.

На добър старт на всички участници!


Галина Бобева,
Директор на МГ „Баба Тонка“, Русе
picture
Уважаеми участници в конкурса по програмиране CodeIT,

За мен е чест и удоволствие, като Ректор на Русенския университет, от свое име и от името на академична общност на висшето ни училище, да поздравя управителния екип на компанията, нейните служители и участниците в състезанието със стартирането на Четвърти кръг от конкурса по програмиране CodeIT, организиран вече 23 сезона от Мусала Софт!

Благодаря сърдечно за любезната покана да бъда отново патрон на поредния кръг от надпреварата!

Високият професионализъм и добронамереността са едно утвърдено през годините кредо на компанията, което способства нейните клиенти наистина да се превърнат в нейни приятели. Русенския университет също е сред тях, защото между „Мусала Софт Русе“ и нашето висше училище съществува партньорство, изградено върху здравата основа на много добри професионални отношения. Съвместната ни работа по проблеми от взаимен интерес е успешна и плодотворна. Затова с изключително удоволствие приех да бъда патрон на поредния конкурс по програмиране, организиран от компанията.

На всички участници в четвъртия кръг на конкурса пожелавам успех и на добър час! Нека най-добрите победят!


Акад. проф. д.т.н. Христо Белоев, д-р хон. кауза,
Ректор на Русенския университет

Патрон на кръга - Акад. Христо Белоев и Галина Бобева

Партньори