final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Новини

snimka

Приключи 6. кръг на CodeIT

София, 02.05.2024

Състезатели от България и Сърбия са победители в шестия кръг на международния състезателен конкурс CodeIT. Финалът ще се състои на 2.06 (неделя) в София, където таланти от различни .

snimka

Грейдърът на CodeIT е обновен

София, 26.04.2024

Екипът на CodeIT е щастлив да съобщи, че от този сезон състезанието разполага с подобрен и обновен грейдър. Това е програмата, която оценява решенията на участниците спрямо тестовет.

snimka

От Състезанията по Информатика до MIT – Формулата за Успех на Румен Христов

София, 19.04.2024

Пътят от състезанията по Информатика до MIT - ексклузивно интервю с Румен Христов, седмия в Залата на Славата на Международната олимпиада по информатика (IOI).От състезател до IT гу.

snimka

Таланти от България и Сърбия на върха след 5 кръг на CodeIT

София, 12.04.2024

Успешно завърши 5. кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIT. В него отново знания премериха състезатели от различни страни, а победителите са от България и .

snimka

Душко Обрадович: Сплотена ИТ Общност на Балканите – Мисия за Цял Живот

София, 25.03.2024

Запознайте се с Душко Обрадович, дългогодишен приятел и състезател в CodeIT.За него програмирането започва като работа, прераства в страст, а сега изпълнява ролята си на учител по И.

snimka

Резултати от 4. кръг на CodeIT

София, 29.02.2024

Успешно завърши 4. кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIT. В него участие взеха таланти от различни страни, а победителите са от България и Сърбия.Първите.

snimka

Трети кръг на CodeIT завърши с победители от Сърбия и България

София, 05.02.2024

След завършването на трети кръг на CodeIT софтуерната компания Мусала Софт с радост представя най-новите постижения в международния си конкурс по състезателно програмиране. В него у.

snimka

Екипът на CodeIT 2024 за конкурса и пътешествието в света на програмирането

София, 25.01.2024

Потопете се в ексклузивен разговор с брилянтните умове зад CodeIT. Дениз Потурлиев, Петър Михов и Стефан Желязков разговаряха със специалния ни медиен партньор DevStyleR. Те разкрив.

snimka

Завърши втори кръг на CodeIT

София, 21.12.2023

Приключи втори кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIT с участници от 19 града в различни страни. Кръгът беше от типа Спринт и даде на състезателите възмож.

snimka

Известни са победителите в Първи кръг на CodeIT

София, 27.11.2023

След интензивен първи кръг софтуерната компания Мусала Софт с гордост обявява първите резултати от международния си конкурс по състезателно програмиране CodeIT.Участници от различни.

« Предишен 
Партньори
https://www.president.bg/