Финалът на CodeIT сезон 2021/2022 се проведе присъствено в София на 12-13 юни. Повече информация тук.

final
Крайно класиране след последния кръг
1. 100
2. 85
3. 70
Виж пълно класиране


Награди

Дванадесетте финалисти в CodeIT ще се срещнат с Христо Венев - петкратен медалист от IOI, заемащ второ място в класирането за всички времена!

Христо Венев е от България и е един от златните таланти по информатика в света. Той заема забележителното второ място в IOI* ранглистата на всички времена. Носител е на множество отличия, като най-знаковите – четири златни и един сребърен медал от Международната олимпиада по информатика. Учи компютърни науки в Оксфордския университет и завършва с магистърска степен в тази специалност през 2020г. Като студент първи курс той е част от отбора, който се класира за ACM ICPC World finals през 2017-та.

На финала на сезон 2021/2022 в CodeIT участва като гост-участник и постига първо място в неофициалното класиране на турнира. Неговото решение на задачата Teleportatinator може да бъде свалено от тук.

Официално победител в 22-рото издание на CodeIT става Мартин Копчев. Повече за победителите, класирането и финала може да прочетете тук: https://codeit.bg/bul/news/view/198

*(IOI - International Olympiad in Informatics) = Международната олимпиада по информатика

Партньори
https://www.president.bg/
https://www.uni-sofia.bg/
https://www.fmi.uni-sofia.bg/
https://smg.bg/
https://www.tu-sofia.bg/
https://fcst.bg/
https://npmg.org/
https://prestigio.bg/
https://www.cougar.bg/
https://www.speedy.bg
https://math.bas.bg/