Новини

snimka

Таланти от България и Сърбия на върха след 5 кръг на CodeIT

София, 12.04.2024

Успешно завърши 5. кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIT. В него отново знания премериха състезатели от различни страни, а победителите са от България и .

snimka

Душко Обрадович: Сплотена ИТ Общност на Балканите – Мисия за Цял Живот

София, 25.03.2024

Запознайте се с Душко Обрадович, дългогодишен приятел и състезател в CodeIT.За него програмирането започва като работа, прераства в страст, а сега изпълнява ролята си на учител по И.

snimka

Резултати от 4. кръг на CodeIT

София, 29.02.2024

Успешно завърши 4. кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIT. В него участие взеха таланти от различни страни, а победителите са от България и Сърбия.Първите.

snimka

Трети кръг на CodeIT завърши с победители от Сърбия и България

София, 05.02.2024

След завършването на трети кръг на CodeIT софтуерната компания Мусала Софт с радост представя най-новите постижения в международния си конкурс по състезателно програмиране. В него у.

snimka

Екипът на CodeIT 2024 за конкурса и пътешествието в света на програмирането

София, 25.01.2024

Потопете се в ексклузивен разговор с брилянтните умове зад CodeIT. Дениз Потурлиев, Петър Михов и Стефан Желязков разговаряха със специалния ни медиен партньор DevStyleR. Те разкрив.

snimka

Завърши втори кръг на CodeIT

София, 21.12.2023

Приключи втори кръг на международния конкурс по състезателно програмиране CodeIT с участници от 19 града в различни страни. Кръгът беше от типа Спринт и даде на състезателите възмож.

snimka

Известни са победителите в Първи кръг на CodeIT

София, 27.11.2023

След интензивен първи кръг софтуерната компания Мусала Софт с гордост обявява първите резултати от международния си конкурс по състезателно програмиране CodeIT.Участници от различни.

snimka

CodeIT обединява най-елитните академични институции в България

София, 13.11.2023

И тази година международният конкурс по състезателно програмиране CodeIT ще протече под патронажа на представители на най-елитните академични институции в България.Зад мисията на Co.

snimka

Стартира 24-ти сезон на CodeIT

София, 24.10.2023

На 28.10.2023 г. стартира 24. сезон на международния конкурс по състезателно програмиране на Мусала Софт – CodeIT. За поредна година състезанието ще даде възможност на ИТ тала.

snimka

Намиране на най-къса линейна рекурсия с Бърликемп-Маси

София, 17.07.2023

Камил Дебовски от Полша бе специален гост и ИТ гуру на финала на CodeIT за сезон 2022/2023. Камил се занимава със състезателно програмиране от дълги години и е финалист в множество .

« Предишен 
Партньори
http://www.math.bas.bg/
http://www.afbulgaria.org
http://www.fmi.uni-sofia.bg/
http://melon.bg/
http://www.microsoft.com/bg/bg/
http://www.tu-sofia.bg/index.html
http://www.bait.bg/
http://www.elsys-bg.org/
http://npmg.org/
http://www.basscom.org/
http://fmi-plovdiv.org/
http://www.evrika.org/